matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak mam się za to zabrać ?
pies z kul;awą nogą ::::::(:
w układzie zaznacz kąt alfa wiedząc ze sinα=
1
3
cosα= −
1
3
tgα= −
2
3
sinα=−
5
6
17 maj 22:33
;):
y
sinα =
r
x
cosα =
r
y
tgα =
x
17 maj 23:03