funkcje
Ja : oblicz miejsce zerowe funkcji i zapisz ją w postaci iloczynowej
y= −2x2−4x−2
17 maj 22:18
17 maj 22:46
ja: delta wyszła mi zerowa x0= −1


?
17 maj 22:58
Kasia: to policz raz jeszcze, delta wychodzi 0 .
function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return-1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==-(1/0))n=(n>0||-1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return-1;var
k=n>=0?n:Math.max(len-Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return-1}
17 maj 23:03
Godzio:
−2(x
2 + 2x + 1) = −2(x + 1)
2 x = −1 Jest ok
17 maj 23:04
;): y = −2(x2 + 2x + 1)
y = −2(x + 1)2
17 maj 23:04
Kasia: przepraszam, mój błąd. przeczytalam, ze delta Ci wyszła −1, i stąd napisałam tak. Najmocniej
przepraszam

function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return-1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==-(1/0))n=(n>0||-1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return-1;var
k=n>=0?n:Math.max(len-Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return-1}
17 maj 23:06
ja: nie mogę się w ogóle doczytać Waszych zadań bo jakieś błedy są i są nieczytelne

)))))
18 maj 08:22