..
Kasia: Trapez ABC jest prostokatny. Na podstawie danych na rysunki ponizej oblicz dlugosc dluzszej
podstawy AB.
Niestety po wielu probach narysowania 3 trojkatow dałam sobie spokój i narysowalam w paintcie,
wybaczcie za jakosc, najwidoczniej nie mam zdolnosci manualnych
Bardzo prosze o pomoc, wszelkie wskazowki mile widziane Męcze się z nimi i kombinuje, ale
nic z tego nie wychodzi. Z góry dziękuję za wszelką pomoc
http://www.speedyshare.com/files/28514896/bez_tytu_u.JPG
function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return-1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==-(1/0))n=(n>0||-1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return-1;var
k=n>=0?n:Math.max(len-Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return-1}