matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wj
YoGi :
zapisz w postaci ukladu równan SUma liczby x i y jest równa 24 a róznica tycch liczb wynosi 4
17 maj 15:25
ICSP:
x+y = 24 x = y+4
17 maj 15:49
ICSP:
lub jak kto woli x+y = 24 x−y = 4
17 maj 15:50