| a | c | ||
= | |||
| b+x | x |
| cb | ||
x= | ||
| a−c |
Bo co do tego pewnosci
nie mam.
a czego tutaj nie rozumiesz? to moge wytłumaczyć, ale raczej wszystko powinno być jasne
od razu przepraszam,ze dziwne rzeczy na koncu wypowiedzi
nie wiem co to jest.
function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return-1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==-(1/0))n=(n>0||-1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return-1;var
k=n>=0?n:Math.max(len-Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return-1}
a mogłabyś Kasiu zobaczyć na to zadanie? i obliczyć?
https://matematykaszkolna.pl/forum/95558.html