proszę o sprawdzenie
zocha: | (log3−log12)−2 | | log3−2−log12−2 | | log132−log22 | |
| = |
| = |
| = |
| 3 | | 3 | | 3 | |
| | log19−log4 | | log(19:4) | | log(19*14) | |
|
| = |
| = |
| =log |
| | 3 | | 3 | | 3 | |
| | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | |
|
| :3=log |
| * |
| =log |
| |
| | 36 | | 36 | | 3 | | 108 | |
bardzo proszę o solidne sprawdzenie. Jeśli jest źle to powiedzcie mi dlaczego.
17 maj 14:16
Nie jestem mądry: już zaczynając od pierwszej linijki jest zle
17 maj 14:17
Nie jestem mądry: od kiedy to (a−b)2= a2−b2 ?
17 maj 14:17