matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastki
gruszka:
4
3
√
2
− 5
(4
3
√
2
− 5) *
3
√
4
=
dlaczego jest *
3
√
4
?
3
3
√
2
3
3
√
2
*
3
√
4
16 maj 20:38
Max:
bo
3
√
2
*
3
√
4
=
3
√
8
= 2
16 maj 20:53