matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak to zrobić?
Aga:
6
2
−log
6
9
16 maj 19:52
Aga:
źle napisałam, jeszcze raz wpiszę treść: 6
2−log
6
9
16 maj 19:55
Godzio:
6
2
36
6
2 − log
6
9
=
= [korzystam z a
log
a
b
= b ] =
= 4
6
log
6
9
9
16 maj 20:06
Aga:
Aa
dzięki, ale to proste teraz
16 maj 20:10