matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Przedstaw w postaci iloczynowej funkcje
piotr6:
Przedstaw w postaci iloczynowej funkcje f(x) = 2x
2
– 5x + 2
15 maj 18:12
ICSP:
1
2(x−2)(x−
)
2
15 maj 18:13
aga:
f(x)=x2+2x−3
6 cze 21:54
Eta:
f(x)= (x+3)(x−1)
6 cze 22:04