matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dodawanie
martaaa:
√
32
+P{108}=
14 maj 20:01
PanCogito:
√
32
+
√
108
=
√
16*2
+
√
36*3
= 4
√
2
+6
√
3
14 maj 20:40
Ania:
√
2*16
+
√
36*3
=4
√
2
+6
√
3
I mozna to jeszcze zapisac wyłaczając wspolczynnik przed nawias 2(2
√
2
+3
√
3
)
14 maj 20:43