matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Marek:
Oblicz log
6
2*log
6
18+log
2
6
3
14 maj 15:08
Eta:
log
6
2(log
6
6+log
6
3) +log
6
2
3= log
6
2(1+log
6
3) + log
6
2
3= = log
6
2+log
6
3( log
6
2+log
6
3)=log
6
2+log
6
3*log
6
6=log
6
2+log
6
3=log
6
6=1
14 maj 15:33
Marek:
Dziękuję za pomoc
14 maj 16:12