matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
mmmiii:
pomóżcie mmmiii: f(x)=2* g(x)=2*+³ g(x)=2*+⁴ i(x)=2*+3 ( ta * to x ) i jak to z ta tabelką trzeba nie rozumie tego ? niech mi to ktoś zrobi i narysuje wykres?:(:(:(:(:(
14 maj 12:50
mmmiii:
17 maj 20:30