matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:)
Basia:
3
√
3
3
8
−(−3)
2
:1,5 __________________ −2,5+1
3
4
*(1
3
7
) wychodzi mi 0 (zero) pomoże mi ktoś to sprawdzić?
12 maj 15:17
K+K:
27
3
3
2
3
9
3
√
−9:
=
−9*
=
−6= −
8
2
2
3
2
2
5
7
10
−
+
*
=0
2
4
7
czyli 0
12 maj 15:23