matematykaszkolna.pl
matura poprawka sierpien ania: witam nie zdałem ang ustnego i z rozszerenia dwoch dodatkowych przedmiotow, czy mi w takim razie przysługuje poprawka?
12 maj 12:16
ania: jak to wyglada, rozszerzenia biora sie pod uwage, bo w sesji porpawkoej mozna miec tylko jeden przedmiot i teraz nie wiem...
12 maj 12:17
K+K: angielskiego ustnego
ania: no wiem, paranoja. jak to wyglada?
wolfy: rozszezen nie trzeba zdac 0% z rozszezenia = zdane wiec przysluguje Ci emotka na anf ustny
ania: a jabym zdawał podstawę to wtedy bym musiał ?
12 maj 12:18
K+K: a gdy maturę podst się zdało a rozszerzenia nie to można w ogóle poprawiać
12 maj 12:18
Nie jestem mądry: można za rok emotka
12 maj 12:19
K+K: oczywiście poprawiać rozszerzenie..
K+K: a no chyba ze tak.. dzięki
ania: no pytam bo nie wiem, mam wszystko z podstawy zdane oprocz anglika i dwa raczej nie zdane rozszerzenia, wiec teraz nie wiem.. to jakbym np dodatkowo przedmiooty na podstawie nie zdał, to co? poprawka za rok, a w przypadku rozszerznenia nie?
12 maj 12:20
wolfy: wogole zacznijmy od tego ze wszystkie przedmioty oprocz podst j. pol, podst. j obcego, podst matmy i ustnego pol. i ang. (podst) sa zdane nawet jesli nie przyjdziesz na egzamin
12 maj 12:20
ania: czyli dodatkowe przedmioty w ogole sie nie licza, do poprawki przyste[puje tylko przedmiotami obowiazkowymi? Wiec jak egazminatorka wczoraj mi mowila, ze aby mogl popraawiac musze miec jeden przemiot tylko nie zaliczony / jeden egzamin. czyuli sie łapie ok, dzieki, bo fiza była mega hardcore i infa tez raczej rozszerzona bedzie
12 maj 12:22
ania: a mam pytanie wo wolfy, bo np zeby zdac podstawe trza miec minimum 30% z dod przedmiotu, rpozszerzenia to nie tyczy, bo rozszerzenia sie w ogole nie zdaje z tego co mi wiadomo, to przy podst przedmiocie dodatkowym tez nie trzeba go zdawać?
12 maj 12:24
wolfy: tak kazdy przedmiot dodatkowy mozna traktowac jako dodatek, nie wplywa to na zdanie "matury" czy bedziesz mial 5%z mat z fiz podst czy 0% z historii podst(bo sie nie wstawiles badz nic nie napisales)
12 maj 12:32