prosze o pomoc
misia : √2X−3 =0
√2y−
√3=0
Ile te proste posiadają pkt wpólnych

prosze o wyjaśnienie
11 maj 22:38
misia: pomoże mi ktoś
14 maj 13:37
misia: Hej
14 maj 15:11
misia: nikt naprawdę nie wie:(
14 maj 16:08
PanCogito:
√2x − 3 = 0 ⇒ 2x = 9 ⇒ x = 4.5
√2y−
√3 = 0 ⇒
√2y =
√3 ⇒ 2y = 3 ⇒ y 1.5
14 maj 16:14
kuko: prawie dobrze − trzeba założenie do pierwiastka zrobić x≥0 i y≥0
14 maj 16:17
Mańka;): hej nie wiecie moze gdzie mozna poszukac strony aby zrozumiec zadania ze wzorów skruconego
mnozenia?

prosze o odpowiedzi szczere jak nie wiesz nie pisz głupich odp..
14 maj 16:20
14 maj 16:24