matematykaszkolna.pl
.. bart: Pomodlicie się, żeby jutro optyki nie było ?emotka
11 maj 21:51
K+K: oki emotka
11 maj 21:51
karolajn: to może chcecie poćwiczyć grawitacje i pomożecie mi w moich zadanich
11 maj 21:55
Atola: ja się modlę żeby była optyka emotkaemotka
11 maj 22:07
essh: Amen niech bedzie rownia pochyła z dynamiki xD kinematyka xD cos z cisnieniem hydrostatycznym moze byc oby nie bylo jądrowej... optyki tez nie xD jakis prad prosty i grawitacja emotka bez magnetyzmow xD tzn o podstawie mowie xD ogolnie moze byc taka jak 2010 =D baardzo mi podeszla , akurat to co umiem xD
11 maj 22:35
wewe: i bylo optyka ; | a niestety mechaniki prawie w ogole : (
12 maj 13:15
bump: slabe te wasze modlitwy
12 maj 14:19
Tomek.Noah: Jak tam po fizyce? Ja powiem ze jestem w sumie zadowolony chociaz moglo byc lepiej
12 maj 16:01
cvb: mi tez w miare poszło , choc troche chyba zawaliłem z pierwszym wykresem , jak wy go zrobiliscie ? Czy to jest obojetne na jakiej osi podpiszemy V a na jakiej F ?
12 maj 21:12
romanoo: hiohio, fajnie że było dużo mechaniki i mało prądu... <sarkazm>
12 maj 22:00
romanoo: chyba V i I nie jest to obojętne...
12 maj 22:01
cvb: mowimy o podstawowej maturze prawda? tam było zaznaczyc na wykresie zaleznosc predkosci od siły , i ja zaznaczyłem predkosc na osi pionowej a siłe na osi poziomej , i nie wiem czy to jest dobrze zrobione , bo w odpowiedziach jest odwrotnie , a poza tym rzeczywiscie troche ten prad spieprzyl ta mature ale mysle ze nieco ponad 50% powinno byc , wiec nie jest najgorzej emotka
12 maj 22:30
essh: Oni mowia o rozszerzeniu emotka podstwa byla do zrobienia, ja przez glupote tradycyjnie nie zrobilem dwoch zadan ktore ogarnialem i ktore byly schematyczne
12 maj 22:35
cvb: skoro zrobiles prawie wszystkie zadania to moze powiesz mi czy to z wykresem mam dobrze , a tak wogule to jaka wam wyszła predkosc ktora nalezało odczytac z wykresu ? bo mi 3,5 m/s
13 maj 18:43