pomocy
Eta: Pomocy

16x =12y
28x −12x= 21y −9y
28x −21y= 12x −9y
7( 4x −3y)= 3( 4x −3y)
7 =
3
11 maj 01:02
Godzio:
Hmmmm
11 maj 01:13
Eta:
Bardzo proszę o pomoc
11 maj 01:14
Godzio:
Gotowca nie będzie !
11 maj 01:14
Eta:
Muszę to mieć na jutro
11 maj 01:15
Godzio:
Eeee to jak na jutro to jeszcze kupe czasu

23 godziny
11 maj 01:17
Eta:
Plisss ... na rano do szkoły, bo nie zdam
11 maj 01:18
Godzio:
Ehhh no dobra

7(4x − 3y) = 3(4x − 3y)
7 = 3 /*0
0 = 0
c.n.d.
11 maj 01:21
Eta:
Nie kumam , skąd to zero?
11 maj 01:24
Godzio:
Nie ważne, przepisz do zeszytu i będzie 5 z zadania domowego
11 maj 01:27
Eta:
ok

...... wielkie dzięki

Dobranoc
11 maj 01:28
Godzio:
11 maj 01:29
poniek: hahaha, przepisz do zeszytu będzie 5

, dobre!
11 maj 13:36
Riva: | | | |
dlatego, że 16x−12y=0 więc 4(4x−3y)=0 |
| a w tym drugim masz po obu stronach (4x−3y) które |
| | | |
równają się 0
11 maj 14:05