matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
michał:
Oblicz:
8*3
2
√
216
8 maj 23:31
Sabin:
... =
72
√
36*6
=
72
6
√
6
=
12
√
6
=
12
√
6
6
= 2
√
6
8 maj 23:54
romanooo:
2
√
6
8 maj 23:54
romanooo:
piszcie U zamiast u
8 maj 23:54