posze pomozcie mi to rozwiazac i prosze o potlumaczenie tego :(
35 Aneta 35: Dany jest trujwymian kwadratowy
f(x)=x2=2x−3
a)napisz go w postaci kanonicznej i iloczynowej,
b)spozadz wykres tego trujwymianu i odczytaj z niego, jego własciwosci
8 maj 21:46
bump: f(x)=x2+2x−3?
8 maj 22:32
Eta:
Ja nie wiem co to jest : "trujwymian" ? ....
8 maj 22:36
Grześ: hehe... ciesz sie
Eto, że jeszcze nie było "pomo
rzecie"

8 maj 22:39
Eta:
8 maj 22:46
Eta:
a teraz idę zagrać w brydża
8 maj 22:57
Sabin: O fuuuuuu..........
8 maj 23:02