matematykaszkolna.pl
zad domino: hej kejt przepraszam za wczoraj ale poszłem spac
7 maj 21:53
Godzio: "poszedłem"
7 maj 21:56
domino: no tak ale zależy z jakiego rejonu Polski
7 maj 22:00
Kejt: to Twoja sprawa, nie masz za co mnie przepraszać emotka
7 maj 22:05
domino: kejt sprawdziłabys jeszcze raz moje rozwiazania?
7 maj 22:09
Godzio: A to ciekawe, w jakim rejonie polski mówi się "poszłem", a nie "poszedłem" emotka ?
7 maj 22:10
Pepsi2092:
7 maj 22:12
Kejt: zapewne w rejonie łacińskim.. (podwórkowym)
7 maj 22:13
Godzio: Ano chyba, że tak emotka
7 maj 22:14
Godzio: Kejt bawimy się w pochodne i trochę ich zastosowanie ?
7 maj 22:15
Kejt: teraz?
Pepsi2092: Godzio mam do Ciebie jedno małe pytanie odnośnie Studium Talent... Czy duży zakres materiału obejmuje, tzn czy bardzo dużo dodatkowej wiedzy trzeba chłonąć aby przyzwoicie zdać ten egzamin i w jakim terminie to ma w ogóle miejsce? emotka
Godzio: A masz coś lepszego do roboty ?
7 maj 22:16
Godzio: Hmmm, to trwa parę miesięcy, a wiedza dodatkowa by się przydała, bo osobiście jak w drugiej klasie byłem na jednym wykładzie to dla mnie to był taki kosmos, że stwierdziłem że nie ma sensu, dobrze żeby umieć liczyć pochodne i proste całki, resztę da się zrozumieć na wykładzie emotka
7 maj 22:17
domino: tam gdzie cie nie ma he he oj Godzio Godzio
7 maj 22:18
Godzio: Kejt to jak ? emotka
7 maj 22:23
Kejt: w sumie przydałaby mi się przerwa od j.polskiego.. bo zaraz umrę..
7 maj 22:24
domino: )) nie bijcie prosze
Pepsi2092: To trzeba by trochę samemu przysiąść nad tym i mieć przynajmniej jakieś wstępne pojęcie o pochodnych i całkachemotka Mam całe wakacje przed sobą i ogólnie to jestem teraz taki trochę przestraszony bo matura za rok i matmę przdałoby się dobrze zdać więc staram się już teraz i poświęcam na to trochę czasu także myślę, że jakby doszło z matmy coś nowego to jakoś bym sobie z Waszą pomocą poradził emotka Tylko mój problem jest taki, że mieszkam 450 km od Wrocławia i jeśli by te wykłady nie były w trakcie weekendu i było by ich bardzo dużo to ciężka sprawa w moim przypadku. W sumie mam mieszkanie we Wrocławiu swoje własne, ale spory kawałek tam jest
Kejt: Pepsi.. Ty masz zaledwie 450 km.. a co ja mam powiedzieć.. z 500km..jak nie więcej..
7 maj 22:26
Godzio: Wykłady są do wyboru (zależy u jakiego wykładowcy) czwartek, piątek, sobota (w sobotę są 2) Osobiście polecam sobota 730 Wszystko co tłumaczył rozumiałem i nie miałem większych problemów ze zrozumieniem.
7 maj 22:33
Pepsi2092: No wiem wiem Kejti, ale Ty już jesteś ładnie obcykana z matmą i bardzo dużo robisz, więc masz teraz łatwiejemotka A ja obudziłem się jakiś czas temu i postanowiłem sobie, że wezmę sprawy w swoje ręce i postaram się zdać rozszerz z matmy w przyzwoitym stylu, ale czeka mnie jeszcze mnie jeszcze mnóstwo pracy i będę się radził troszkę Was, także z góry przepraszam za fatygę ze mną emotka A ten Studium Talent to fajna sprawa tylko jak będzie bardzo lipa z tymi wykładami i będą kosmiczne terminy to porażka na starcie w moim przypadku
7 maj 22:33
Pepsi2092: W kiedy się zaczynają wykłady? Od jakiego miesiąca?
7 maj 22:35
Godzio: Chyba październik, ale głowy nie dam.
7 maj 22:36
kylo: Sory ze sie tak wtrace, ale z tego co mi wiadomo na maturze (nawet rozszerzonej) nie ma calek ani pochodnych. Jesli jest inaczej to mozecie mnie uswiadomic.
7 maj 22:37
Pepsi2092: Ok. Wielkie dzięki za info Godziu.
7 maj 22:38
Godzio: kylo jasne że nie ma, my mówimy o wykładach na politechnice emotka
7 maj 22:39