matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
układ równań liniowych
xyz:
Wymyśl i rozwiąż układ 2 równań liniowych.
7 maj 17:41
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1673.html
7 maj 18:56
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1674.html
7 maj 18:57
b.:
proponuję taki:
⎧
x=0
⎩
y=0
rozwiązanie: x=0, y=0
7 maj 20:06
xyz:
Dziękuję wam
8 maj 07:57