funkcje
magdzia: Wierzchołki trójkąta mają współrzędne A=(-1,-2) B=(5,-1) C=(2,5). Znajdź równanie prostej
przechodzącej przez:
a) punkt A i równoległej do boku BC
b) środek odcinka AB i równoległej do boku AC
c) środek odcinka BC i prostopadłej do boku AC
nie mam pojęcia jak się za to zabrać

proszę o pomoc i jakieś wyjaśnienie, bo
chciałabym to zrozumieć a nie mieć tylko suchy wynik..
27 lut 12:09
Eta: To już rozwiązane w poprzednim Twoim poście!
27 lut 18:12
ania: madziu nie placz ja ci pomoge...........okej .............................mam na imie
amgelika.............................................................
..............madziu a ty ni
pomozesz.......................................................prosze ile to jest 1234/=
14 mar 22:49
tim: ania! możesz się uspokoić?
14 mar 22:50
ania: odpisz a ile masz lat bo ja mam juz 19 a ty odpisz prosze
14 mar 22:54