matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
powtórzeenie
magda 15 :
Oblicz pole trójkąta ograniczonego wykresami funkcji liniowych: y=2x−4, y=−2x−4 y=4
7 maj 11:09
roman:
tabelka i jedziesz z tematem ...
7 maj 11:23
magda 15 :
ty rozwiąż
7 maj 11:30