cccc
zxcm8734: Potrzebuje jakiegoś MEGA trudnego zadania, np na dowodzenie z planimetrii czy czegoś tam. Samo
zadanie, bez rozwiązania, ma być naprawde trudne.
6 maj 23:16
bart: chwilunia
6 maj 23:21
Sabin:
Każdą mapę można pokolorować tylko 4 barwami tak, że nigdy obok siebie
nie będzie tego samego koloru.
6 maj 23:22
bart: ale to dla Cb? czy sie z kim zalozyles ze nie zrobi?
6 maj 23:22
bart: Brzeg trojkata rownobocznego o boku dlugosci 10 "otoczono" zbiorem wszystkich punktow, ktore sa
odlegle od co najmniej jednego z bokow nie wiecej niz o 1. oblicz pole tego zbioru oraz
dlugosc jego brzegu.
6 maj 23:24
bart: spisuj szybko i nie patrz, bo chcialbym zeby ktos pokazal jak zrobi

chce widziec Wasze
sposoby
6 maj 23:25
bart:

pamietajac ze trojkat rownoboczny ma 3x 60
o
6 maj 23:29
kanol: bart to zadanie jest na poziomie maty rozsz. w liceum czy moze na studiach ?
6 maj 23:31
bart: liceum
6 maj 23:32
bart: duza role w tym zadaniu odgrywaja katy i wycinki tych kol
6 maj 23:33
bart: odp P=60−3
√3+π i L=60−6
√3+2π
6 maj 23:34
bart: a i jeszcze α+β=γ
6 maj 23:38