matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
martaaaaaaaaaaaaaaa:
wyznacz ciag geometryczny tzn. a1 i q oraz oblicz S4 majac dane: a) a3=−15 i a5=−135 b) a2=8 i a3=−16
6 maj 20:46
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/94706.html
6 maj 21:27