matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
iloczyn skalarny
Help;(:
Oblicz iloczyn skalarny wektorów a→ o b→ jeśli wiadomo że |a→| = 1 , |b→| = 2 i | a→ +b→| =
√
5-
√
2
. z góry dziękuję
27 lut 10:14
h:
z góry to sie można odlać
27 lut 11:01
Help;(:
a to ciekawe
27 lut 11:40