rozwiąż
łukasz: plis niech ktos to rozwiąże 3x2−4x<113
function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return-1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==-(1/0))n=(n>0||-1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return-1;var
k=n>=0?n:Math.max(len-Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return-1}
6 maj 14:31
6 maj 14:32
6 maj 14:44
Nie jestem mądry: Dzięki za komplementy ! Na pewno teraz Ci to rozwiąże... I przestańcie wklejać te kody

!
6 maj 14:45
Kejt: trzeba chyba pogadać z jakimś moderatorem..
6 maj 14:46
łukasz: proszę na to odp ale na zadanie to zadne
function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return-1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==-(1/0))n=(n>0||-1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return-1;var
k=n>=0?n:Math.max(len-Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return-1}
6 maj 14:47
Kejt: jeśli mnie obrażasz, to dlaczego miałabym Ci pomóc? i jeszcze piszesz, że mam gdzieś innych
ludzi..mimo, że pomagam w kilkunastu zadaniach dziennie..
6 maj 14:49
łukasz: nie moja wina że kod się wkleja a ja chciałem tylko rozwiązanie jednego zadania pierwszy raz tu
piszę nawet nie wiem jak wyłączyć ten kod
function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return-1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==-(1/0))n=(n>0||-1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return-1;var
k=n>=0?n:Math.max(len-Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return-1}
6 maj 14:50
Nie jestem mądry: Przestań wklejać kody i obrażać innych to może ktoś zrobi ! A za te komplementy co wyżej
napisałeś
hmm wątpię że pomogę. Wez się lepiej za książkę i poszukaj jak to rozwiązać
6 maj 14:51
Kejt: ale obrażać to wiesz jak..
6 maj 14:51
KODZIK: przenieś 1 1/3
policz Δ; miejsca zerowe, rysujesz oś z lapkami do gory i przedział.
6 maj 15:15
Eta:
| | 4 | |
Δ= 16+12* |
| = 16 =16 =32
|
| | 3 | |
√Δ= p{32]=
√16*2= 4
√2
| | 2−2√2 | | 2+2√2 | |
odp: x€ ( |
| , |
| )
|
| | 3 | | 3 | |
P. S. A teraz przeproś Tych, których obraziłeś , bo inaczej ,to nikt nie zechce ci więcej
pomóc !
6 maj 16:01
nl'mn'k\m;jkj][: ±
function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return-1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==-(1/0))n=(n>0||-1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return-1;var
k=n>=0?n:Math.max(len-Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return-1}
18 maj 00:00