pustkaw głowie
ruda: 3√338−(−3)2:1,5
−−−−−−−−−−−−
−2,5+134 *(137)
5 maj 17:12
<smutna>:
5 maj 19:55
ruda:
6 maj 23:58
Mila:
27:3 8:2
9:3 4:2
3:3 2:2
1 1
3*3*3 = 3
3=27
3√27=3 2
3=8
3√8=2
| | 3 | | 15 | | 3 | | 10 | | 1 | | 90 | | 1 | | 1 | |
licznik |
| −9: |
| = |
| −9* |
| =1 |
| − |
| =1 |
| −6=−4 |
| |
| | 2 | | 10 | | 2 | | 15 | | 2 | | 15 | | 2 | | 2 | |
| | 7 | | 10 | | 5 | |
mianownik −2,5+ |
| * |
| =−2,5+ |
| =−2.5+2,5=0 |
| | 4 | | 7 | | 2 | |
w mianowniku 0 moze sie pomyliłaś ?
7 maj 00:29
ruda: dzięki,tak nam podała
7 maj 06:56