matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
a
Bartek:
2(x+4) 2(x+3) −−−−−−− − (x−5) =−−−−−− − (x+2)+
1
8
4 2
5 maj 16:49
(:
nikt tego nie umie zrobić?
5 maj 18:10
(:
siostry, bracia łączcie sie i pomóżcie mi
5 maj 19:24
Eta:
1
1
x +2 −x +5= x+3 −x −2+
2
8
1
7
−
x = − 5
2
8
dokończ x= .........
5 maj 20:14