matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
a
Bartek:
[(1
1
3
)
−
1
−2
−
2
]
−
3
ktos pomoze?
5 maj 16:21
Eta:
3
1
1
[
−
]
−3
= (
)
−3
= 2
3
= 8
4
4
2
5 maj 16:31
Eta:
Ciekawe?... kto Ci na maturze pomoże?
5 maj 16:32
Bartek:
dzięki ETA
5 maj 16:52