....
Bardzo: Kocham Panią Etę
5 maj 00:39
emes: fakt faktem , pomocna kobita
5 maj 00:43
Bardzo: i bardzo sympatyczna
5 maj 00:45
Gustlik: Eta to mądra kobieta, pomocna i sympatyczna, poza tym tłumaczy krótkimi i łatwymi metodami.
Eta, pozdrawiam
5 maj 00:53
Ajtek: Odnośnie miłości, to się nie podpiszę.
Natomiast widzę, iż fachowiec pierwszej klasy.
Jak napisał Gustlik, lekko, łatwo i przyjemnie rozwiązuje problemy.
Kłaniam się również.
5 maj 01:42
think: a ja owszem, też kocham Panią
Etunię cudną, najcudowniejszą

chochiaż wcale nie oczekuje
od niej pomocy
5 maj 12:34
.: Wszyscy kochają Etunie, kocham i ja
5 maj 18:44
Matt: Fanklub prawie
5 maj 18:57
5 maj 19:25
think: Gdyby nie to, że bardzo lubiłam przewijających się w trakcie mojej edukacji matematyków,
byłabym skłonna wyrazić mój żal, że nie trafiłam w Twoje rączunie

a tak to niestety jestem
jeszcze w stanie odżałować tą stratę
5 maj 19:28
meg: i ja też

!
5 maj 19:30
Eta:
5 maj 19:31
anita: Pani Eto, czy mogę mieć do Pani pytanie?
5 maj 19:32
Eta:
Wszyscy tu jesteśmy po imionach ( nickach),
więc jeżeli bez "Pani" ..... to pytaj, może Eta potrafi odpowiedzieć na to pytanie ?
5 maj 19:41
anita: OK. Zobacz, do zdania podstawowej brakuje mi 1 punkta...

i w zadaniu 1 otwartym napisałam wszystko dobrze, jedynie 2/6 skrócilam na 1/2

czy komisja
moze dac mi 1 punkt za to?
albo ewentualnie moge zdobyc jeszcze w zadaniu z wykresem .. miałam w a dobrze, a w b) <−2;0> U
<0;2> i niestety nie napisalam odp, bo przez ten choler** stres zapomnialam, czy uzyskam z
tego 2 pkt ?
5 maj 19:46
anita: hmm. jesteś Eta?
5 maj 19:53
Eta:
1/ chodzi o rozwiązanie nierówności? .. tak?
deltę policzyłaś? x
1 i x
2 policzyłaś?
czy dałaś odp? : x€ <
12, 3> ?
jeżeli tak, to powinnaś otrzymać 1pkt ( ja dałabym 2pkt, ze względu na stres)
w zad 2/ powinnaś mieć 2pkt
Bądź spokojna, bedzie dobrze, czego Ci życzę
5 maj 19:54
anita: BOZE ETUNIA TO CHYBA ZDAM
5 maj 19:55
5 maj 19:56
bump: o kurde
5 maj 19:59
Eta:
5 maj 20:00
Wojteq66: ale desperatka
5 maj 20:05
Wojteq66: ...tak czy inaczej, rowniez dziękuje
Eto, wiele zadań których nie mogłem ruszyć, poszło do
przodu (miedzy innymi prawdopodobientwo

)
5 maj 20:07
Eta:
Gratuluję
5 maj 20:09
anita: tak, wiem. jestem desperatka
5 maj 20:10
wojtas: ja mam w zadaniu 1 tak jak Anita.
obliczylem delte
Δ= 8
x1 = 2/6=1/2
x2= 3
naryswalem wszytsko i napisalem ze x nalezy do ≤1/2;3≥
czy tez mam za to punkt?
5 maj 20:12
Maciuś: Eta a jak ktos wyliczyl prawdopodobienstwo wypisalem moc Ω rozpisalem zdarzenie A = tj (1,1 )
(1,2 ..etc a;e w koncowym gdzies niedopatrzylem 2 razy to sprawdzalem no ale stres dal sie we
znaki i napisalem 15/49 zamiast 16/49

Jakbys to ocenila?
5 maj 20:16
wojtas: Maciuś, masz na pewno 1 pkt
5 maj 20:16
bart: Ω masz dobrze
5 maj 20:17
Maciuś: jeden w plecy? każden punkt w plecy dla mnie to takie cierpienie

hehe
5 maj 20:18
Maciuś: To akurat wiem czaje kombinatoryke . prawdopodobienstwo no ale nie moglem sie skupic jakos
stress mnie pożarł
5 maj 20:18
Eta:
tylko 1 pkt
5 maj 20:19
Maciuś: No nic trudno
5 maj 20:20
wojtas: A ja Eta?
5 maj 20:21
Eta:
No też 1 pkt ......... a może i 2pkt ?
5 maj 20:24
wojtas: ale 1 na pewno? będę miał wtedy 60
5 maj 20:26
;;: 11 jaki wynik ? 1 ?
5 maj 20:28
Eta:
1pkt ... to na bank
5 maj 20:28
wojtas: dziękuje
Powodzenia
5 maj 20:30
Kuba: sorry że do drugiego tematu wrzucam, ale chciałbym żeby ktoś mi to sprawdził
http://imageshack.us/f/197/prawds.jpg/
dlaczego to jest źle? w razie pytań piszcie, postaram się wyjaśnić co i jak
5 maj 20:34
Kuba: oczywiście dzisiejsza matura pr
A, B są zdarzeniami losowymi zawartymi w Ω. Wykaż, że jeżeli P( A) = 0,9 i P(B) = 0,7 ,
to P( A∩B') ≤ 0,3 ( B' oznacza zdarzenie przeciwne do zdarzenia B).
5 maj 20:35