..
bart: Dajcie coś z analitycznej..

zeby bylo duzo do liczenia
4 maj 15:46
bump: A=(5,2)
B=(10,11)
Oblicz C.
4 maj 15:46
TOmek:
4 maj 15:48
Godzio:
Proszę bardzo:
| | 13 | | 15 | |
znajdź okrąg przechodzący przez punkty A( |
| , |
| ) B(2,5) i stycznego do prostej |
| | 324 | | 278 | |
Myślę że trochę liczenia będzie
4 maj 15:48
Kamil: no przecież to jest nie do wyliczenia.
4 maj 15:49
4 maj 15:49
ICSP: Oblicz odległość między prostymi k i l. Wyznacz równaniu okrągu o środku leżącymi na osi OX
stycznego do obu tych prostych:
k:y =−2x − 6
l: −2x + 14
4 maj 15:49
sd: Prosta l:x−2y+2=0 przecina okrąg x2+y2−6x=16 w punktach A,B
a)znajdz dlugosc cieciwy AB
b)Wyznacz punkt P nalezacy do danego okregu, tak aby trojkat ABP byl prostokatny
4 maj 15:49
Kamil: to od
bump
4 maj 15:49
Ireneusz: Udowodnij, że najpierw była kura, a dopiero później jajko opierając się na wzorach znajdujących
się w tablicach.
4 maj 15:50