Równania
Samba : Hej

słuchajcie mam takie jedno zadanko wiem że jest b.proste ale nie moge sobie
poradzić z ułożeniem równania. Oto zadanie: Test składa się z 15 pytań. Za każdą dobrą
odpowiedz przyznaje sie 2 pkt, a za kzda zla lub brak odpowiedzi odejmuje sie 1 pky.
Jacek zdobyl za ten test 9 pkt. Ile poprawnych dopowiedzi podal? Zapisz odpowiednie
rownanie i rozwiaz je.
26 lut 19:32
nic: 15-9=6
6*2=12
12;2=6
26 lut 19:42
thth: ∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞≤≤≤≤≤≤≤≤∈∈∈∈∈∈∈γγγγγ
imię lub nick
zobacz podgląd
wpisz,
a otrzymasz
52
52
210
210
a2
a2
a25
a25
√2
√2
√81
√81
3√8
3√8
p4{
26 lut 23:53