z postaci iloczynowej do ogólnej
marta: o ja tez mam podobne zadanie
y=2(x−1)(x+3)
function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return-1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==-(1/0))n=(n>0||-1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return-1;var
k=n>=0?n:Math.max(len-Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return-1}
4 maj 13:02
Kejt: musisz po prostu wymnożyć to wszystko..
4 maj 13:03
Nie jestem mądry: 2(x2+3x−x−3)=2x2+4x−6
−2x2−4x+y+6=0
4 maj 13:04
ICSP: 2x2 + 4x − 6 jest już dobrze.
4 maj 13:05