Działania na pierwiastkach
ClearWhiteLight: Proszę o sprawdzenie:
Oblicz:
3 maj 21:52
sd: ok
3 maj 21:56
ClearWhiteLight: Dzięki.
3 maj 21:57
Eta:
| | 3√2−4√2 | | −√2 | | −√6 | |
= |
| = |
| = |
| |
| | 2√3 | | 2√3 | | 6 | |
3 maj 22:04
Kosmos: Eta im wolniej jedziesz tym dalej będziesz
3 maj 22:05
Eta:
Lubię szybką "jazdę" ...
3 maj 22:07
Kosmos: zboczuch
3 maj 22:08
Grześ: Kosmos źle użyte słowo... uważaj, bo dostanie Ci się od
Etunii
3 maj 22:09
Kosmos: Zamiast powrót do spisu zadań przez przypadek nacisnąłem wyślij
3 maj 22:11
Eta:
i

w Kosmos
3 maj 22:12