matematykaszkolna.pl
Aldo: POWODZENIA MATURZYŚCI ! ŚWIAT JEST NASZ !
3 maj 21:22
Kosmos: Nie dziękuje emotka
3 maj 21:22
Kosmos: świat będzie mój jak dostane się na politechnike emotka
3 maj 21:23
essh: ja rowniez nie dziekuje ej damy rade, powalczymy troche xD
3 maj 21:47
Grześ: Kiedy przejmujecie władzę nad światem Jak coś, to chce być jednym z ministrów, lub szefem jakiegoś banku
3 maj 21:49
essh: jutro bedzie rewolucja xD dlugopisy płonąąąa xD
3 maj 21:53
Kosmos: Ja za 4 lata kupuje Chiny więc jakby co już jest zarezerwowane
3 maj 21:55
essh: luz jakos sie podzielimy^^ Ty chinczykow, ja moge zgarnac latynoski xD
3 maj 21:57
luk18: Ja też nie dziękuję
3 maj 22:03
Magda: Pamietam jak rok temu przeżywałam nie ma co przeżywać− na studiach jest gorzej 'mature' mam co pół roku w czerwcu czeka mnie 5 egzaminów i 4 kolokwia
3 maj 22:04
essh: o studia sie nie boje jakos mata luz ang luz fizyka srednio ale nie musze zdac xd tylko ten polski xD xD xD zawodowe w czerwcu jeszcze xD
3 maj 22:08
belzeBUB: hehe, nie dziękuję, również życzę powodzenia i najważniejsze − NIE STRESOWAĆ SIĘ!
3 maj 22:09
Magda: jak ktos pisze mature z niemieckiego to mogę iść za niego nawet rozszerz haha
3 maj 22:09
essh: nie lubie niemieckiego na polski mozesz isc za mnie xD
3 maj 22:11
Magda: o nie jesli chodzi o język to tylko niemiecki mi dobrze poszedł− podstawa 94% a rozszerzenie 80%, polski słabo : D
3 maj 22:12
Kosmos: Ja mam zamiar po matrurach uczyć się dodatkowego języka i miałem w planach zacząć właśnie od niemca. Dobry jest program super memo ?
3 maj 22:12
essh: to Ty pro kozak jestes xD haha ladnie ladnie =D ale polskiego nie da sie nie zdac prawda? xD
3 maj 22:13
Magda: no z polaka miałam 67% ja niemieckiego ucze się od 2 klasy podstawówki rozszerzony, za to angola później, po prostu na odwrót jak wszyscy : D ale angola i tak predzej czy póxniej się naucze nie znam czegos takiego jak super memo teraz na studiach w ogóle nie mam języków na 1szym roku i rozważam żeby sobie iść od drugiego na jakiś kurs bo Deutsch macht Spaß bo bede miec na studiach tylko angola
3 maj 22:17
Magda: Na maturze z polaka czytajcie uważnie polecenia w szczególności do czytania ze zrozumieniem, a co do wypracowania to wszystko macie w tekście, nie trzeba znać dokładnie treści lektur a z matmy uważajecie na głupie błędy
3 maj 22:21
Magda: Kosmos, skąd jesteś może chcesz korki ode mnie haha jak masz jakieś będziesz miał jakieś z niemcem trudności to się mnie pytaj może pomoge ale troche juz pozapominałam
3 maj 22:22
Kosmos: Kumpel zdał lajtowo polski a wypracowanie praktycznie całe przepisał oczywiście nie słowo w słowo trochę musiał pododawać żeby dobić do 250. To jest dokładnie tak jak na egzaminie zawodowym z informatyki . W kluczu zamieszczone są odpowiedzi które zawierają się w tekscie
3 maj 22:26
Kosmos: Coś mi się zdaje że szybko byś straciła cierpliwość bo ja mam zamiar zacząć od totalnych podstaw no i nie mma wyjścia jedyne co znam to niemieckie To be
3 maj 22:27
Magda: no dokładnie tylko trzeba to swoimi słowami napisać, bo się przyczepią, że przepisujesz ale co mi po tym niemiecckim jak jestem na kierunku ekonomicznym bo potem będe mieć lepsze perspektywy i te sprawy za to w piatek mam kolokwium z matematyki
3 maj 22:29
Magda: e tam gadasz Kosmos ja mojej siostrze pomagam ciągle bo jest w 1 gim i zaczyna niemiecki
3 maj 22:31
Kosmos: jak to co ci po niemieckim jak znasz dodatkowy język to jest duży + dla ciebie, po za tym jaka radość czytać książkę czy oglądać film w innym języku i rozumieć emotka
3 maj 22:31
Kosmos: To odwiedzaj czasem to forum po maturach jak bede miał jakieś pytania to na pewno napiszę, bo z tym niemieckim to na poważnie ostatni mnie coś tak wzięło
3 maj 22:32
Magda: no hmm teraz to ja chyba z angielskiego więcej rozumiem wiadomo angol jest wszędzie na niemieckich kanałach za szybko gadają : D haha
3 maj 22:32
essh: a gdzie taaa ekonomia ;> miastooo tzn xd
3 maj 22:33
Magda: moge dać ci maila, gg czy cokolwiek ja po prostu chcętnie to porozwiązuje coś dla przyjemności emotka żeby sobie wszystko przypomnieć
3 maj 22:33
Magda: essh ja nie ekonomia, ja Finanse i rachunkowość emotka
3 maj 22:34
Kosmos: Magda ze śląska jest
Magda: ja nie śląsk : D
emes : OBY NIE BYLO POTOPU, polegne wtedy na calej lini
Kosmos: co to gadasz maila możesz podać ale forum też odwiedzaj od czasu do czasu
3 maj 22:35
essh: no ja tez potopu nie chce xD jak nie slask to.... ? xd z ciekawosci pytam nie bede Cie szukac xD
3 maj 22:35
Magda: no forum raczej do końca czerwca będę odzwiedzać, może dalej jak czekaja mnie jakieś poprawki xD
3 maj 22:36
Magda: essh: ja z kujawsko− pomorskiego
3 maj 22:37
essh: haha xd mam rodzine tammm xD niedaleko inowroclawia =P spoko okolice nawet ejj ludzie co spamm sie zrobil na tym forum przed sama matura xD xD xD
3 maj 22:51
Magda: właśnie widze, że zaspamowane za to po maturze będzie przestój essh ja Toruń emotka
3 maj 22:52
essh: w Toruniu kilku znajomych studiuje moze i ja wyladuje tam jezeli nie wyjdzie tak jak chce xD
3 maj 22:55
Magda: w Toruniu, a na co się wybierasz : D? i jaki rocznik jesteś bo ktoś tu mi pisał o egzaminach zawodowych
3 maj 22:59
essh: ja 91 r. automatyka i robotyka pewnie =P
3 maj 23:05
Magda: ja równie 91' , mój kolega z klasy poszedł na to : D
3 maj 23:09
essh: podoba mu sie? no to widze ze dobry rocznik =P najlepszy
3 maj 23:12
Magda: nie wiem, nie pytałam się go ja wole swój FiR no najlepszy najlepszy, co za pytanie
3 maj 23:14
essh: pocz pocz xD finanse i rachunkowosc? xD ej ja mam tam chyba kolezanke xD
3 maj 23:16
Magda: ty to wszędzie masz kolegów i koleżanki widze
3 maj 23:19
essh: poczekaj sprawdze czy aby napewno
3 maj 23:21
essh: ano mam huehue xD ale was tam pewnie kilka grup xD to male prawdopodobienstwo =P
3 maj 23:23
Magda: spoko nie musisz sprawdzać, pewnie i tak nie znam
3 maj 23:23
essh: ale to Ty madra musisz byc xD bo ta moj kol to pro kozak xD
3 maj 23:27
Magda: yyyy nie wypowiadam się no jest sporo kujonów lepszych ode mnie, ja to raczej średnio na jeża chyba nie wylece haha
3 maj 23:28
essh: a moze to nie ten sam FiR xD poza UMK jest jakis ? xd
3 maj 23:31
Magda: jest chyba jeszcze na WSB ale to prywatne i dalej nie wiem : D
3 maj 23:32
essh: no to ladnie xD jak ost kolos ze "staty" czy czegos tam xD
3 maj 23:36
Magda: a bez kometrza hahah zależy z kim koleżanka ma ; ) a z jakiej jest gr?
3 maj 23:37
essh: nie mam pojecia xD teraz nie ma jej na gg xd mniejsza o to emotka dobra ja zmykam bo pozno a jutro walcze xD cyaaa =D milo bylo pozanc xD
3 maj 23:41
essh: *poznac
3 maj 23:41
Magda: no ja walcze z całkami bo w piątek armageddon i masakiera− koło z maty to powodzenia na maturze emotka
3 maj 23:42
essh: nie dziekuje po raz n−ty xD moze to cos da byeeemotka
3 maj 23:44