Aldo: POWODZENIA MATURZYŚCI ! ŚWIAT JEST NASZ !
3 maj 21:22
Kosmos: Nie dziękuje
3 maj 21:22
Kosmos: świat będzie mój jak dostane się na politechnike
3 maj 21:23
essh: ja rowniez nie dziekuje

ej damy rade, powalczymy troche

xD
3 maj 21:47
Grześ: Kiedy przejmujecie władzę nad światem

Jak coś, to chce być jednym z ministrów, lub szefem jakiegoś banku
3 maj 21:49
essh: jutro bedzie rewolucja xD dlugopisy płonąąąa xD
3 maj 21:53
Kosmos: Ja za 4 lata kupuje Chiny więc jakby co już jest zarezerwowane
3 maj 21:55
essh: luz

jakos sie podzielimy^^

Ty chinczykow, ja moge zgarnac latynoski xD
3 maj 21:57
luk18: Ja też nie dziękuję
3 maj 22:03
Magda: Pamietam jak rok temu przeżywałam

nie ma co przeżywać− na studiach jest gorzej

'mature'
mam co pół roku

w czerwcu czeka mnie 5 egzaminów i 4 kolokwia
3 maj 22:04
essh: o studia sie nie boje jakos

mata luz ang luz fizyka srednio ale nie musze zdac xd tylko ten
polski xD xD xD zawodowe w czerwcu jeszcze xD
3 maj 22:08
belzeBUB: hehe, nie dziękuję, również życzę powodzenia i najważniejsze − NIE STRESOWAĆ SIĘ!
3 maj 22:09
Magda: jak ktos pisze mature z niemieckiego to mogę iść za niego

nawet rozszerz

haha
3 maj 22:09
essh: nie lubie niemieckiego

na polski mozesz isc za mnie xD
3 maj 22:11
Magda: o nie

jesli chodzi o język to tylko niemiecki mi dobrze poszedł− podstawa 94% a rozszerzenie
80%, polski słabo : D
3 maj 22:12
Kosmos: Ja mam zamiar po matrurach uczyć się dodatkowego języka i miałem w planach zacząć właśnie od
niemca. Dobry jest program super memo

?
3 maj 22:12
essh: to Ty pro kozak jestes xD haha

ladnie ladnie =D ale polskiego nie da sie nie zdac prawda? xD
3 maj 22:13
Magda: no z polaka miałam 67%

ja niemieckiego ucze się od 2 klasy podstawówki rozszerzony, za to
angola później, po prostu na odwrót jak wszyscy : D ale angola i tak predzej czy póxniej się
naucze

nie znam czegos takiego jak super memo

teraz na studiach w ogóle nie mam języków
na 1szym roku i rozważam żeby sobie iść od drugiego na jakiś kurs bo Deutsch macht Spaß

bo
bede miec na studiach tylko angola
3 maj 22:17
Magda: Na maturze z polaka czytajcie uważnie polecenia w szczególności do czytania ze zrozumieniem, a
co do wypracowania to wszystko macie w tekście, nie trzeba znać dokładnie treści lektur

a z
matmy uważajecie na głupie błędy
3 maj 22:21
Magda: Kosmos, skąd jesteś

może chcesz korki ode mnie haha

jak masz jakieś będziesz miał jakieś z
niemcem trudności to się mnie pytaj

może pomoge

ale troche juz pozapominałam
3 maj 22:22
Kosmos: Kumpel zdał lajtowo polski a wypracowanie praktycznie całe przepisał oczywiście nie słowo w
słowo trochę musiał pododawać żeby dobić do 250. To jest dokładnie tak jak na egzaminie
zawodowym z informatyki

. W kluczu zamieszczone są odpowiedzi które zawierają się w tekscie
3 maj 22:26
Kosmos: Coś mi się zdaje że szybko byś straciła cierpliwość bo ja mam zamiar zacząć od totalnych
podstaw no i nie mma wyjścia jedyne co znam to niemieckie To be
3 maj 22:27
Magda: no dokładnie tylko trzeba to swoimi słowami napisać, bo się przyczepią, że przepisujesz

ale
co mi po tym niemiecckim jak jestem na kierunku ekonomicznym

bo potem będe mieć lepsze
perspektywy i te sprawy

za to w piatek mam kolokwium z matematyki
3 maj 22:29
Magda: e tam gadasz Kosmos

ja mojej siostrze pomagam ciągle

bo jest w 1 gim i zaczyna niemiecki
3 maj 22:31
Kosmos: jak to co ci po niemieckim jak znasz dodatkowy język to jest duży + dla ciebie, po za tym jaka
radość czytać książkę czy oglądać film w innym języku i rozumieć
3 maj 22:31
Kosmos: To odwiedzaj czasem to forum po maturach jak bede miał jakieś pytania to na pewno napiszę, bo z
tym niemieckim to na poważnie ostatni mnie coś tak wzięło
3 maj 22:32
Magda: no hmm teraz to ja chyba z angielskiego więcej rozumiem

wiadomo angol jest wszędzie

na
niemieckich kanałach za szybko gadają : D haha
3 maj 22:32
essh: a gdzie taaa ekonomia ;>

miastooo tzn xd
3 maj 22:33
Magda: moge dać ci maila, gg czy cokolwiek

ja po prostu chcętnie to porozwiązuje coś dla
przyjemności

żeby sobie wszystko przypomnieć
3 maj 22:33
Magda: essh ja nie ekonomia, ja Finanse i rachunkowość
3 maj 22:34
Kosmos: Magda ze śląska jest
3 maj 22:34
Magda: ja nie śląsk

: D
3 maj 22:34
emes : OBY NIE BYLO POTOPU, polegne wtedy na calej lini
3 maj 22:34
Kosmos: co to gadasz

maila możesz podać ale forum też odwiedzaj od czasu do czasu
3 maj 22:35
essh: no ja tez potopu nie chce xD jak nie slask to.... ? xd z ciekawosci pytam nie bede Cie szukac
xD
3 maj 22:35
Magda: no forum raczej do końca czerwca będę odzwiedzać, może dalej jak czekaja mnie jakieś poprawki
xD
3 maj 22:36
Magda: essh: ja z kujawsko− pomorskiego
3 maj 22:37
essh: haha xd mam rodzine tammm xD niedaleko inowroclawia =P spoko okolice nawet

ejj ludzie co
spamm sie zrobil na tym forum przed sama matura xD xD xD
3 maj 22:51
Magda: właśnie widze, że zaspamowane

za to po maturze będzie przestój

essh ja Toruń
3 maj 22:52
essh: w Toruniu kilku znajomych studiuje

moze i ja wyladuje tam jezeli nie wyjdzie tak jak chce xD
3 maj 22:55
Magda: w Toruniu, a na co się wybierasz : D? i jaki rocznik jesteś bo ktoś tu mi pisał o egzaminach
zawodowych
3 maj 22:59
essh: ja 91 r.

automatyka i robotyka pewnie =P
3 maj 23:05
Magda: ja równie 91' , mój kolega z klasy poszedł na to : D
3 maj 23:09
3 maj 23:12
Magda: nie wiem, nie pytałam się go

ja wole swój FiR

no najlepszy najlepszy, co za pytanie
3 maj 23:14
essh: pocz pocz xD finanse i rachunkowosc? xD ej ja mam tam chyba kolezanke xD
3 maj 23:16
Magda: ty to wszędzie masz kolegów i koleżanki widze
3 maj 23:19
essh: poczekaj sprawdze czy aby napewno
3 maj 23:21
essh: ano mam huehue xD ale was tam pewnie kilka grup xD to male prawdopodobienstwo =P
3 maj 23:23
Magda: spoko nie musisz sprawdzać, pewnie i tak nie znam
3 maj 23:23
essh: ale to Ty madra musisz byc xD bo ta moj kol to pro kozak xD
3 maj 23:27
Magda: yyyy nie wypowiadam się

no jest sporo kujonów lepszych ode mnie, ja to raczej średnio na
jeża

chyba nie wylece haha
3 maj 23:28
essh: a moze to nie ten sam FiR xD poza UMK jest jakis ? xd
3 maj 23:31
Magda: jest chyba jeszcze na WSB ale to prywatne i dalej nie wiem : D
3 maj 23:32
essh: 
no to ladnie xD jak ost kolos ze "staty" czy czegos tam xD
3 maj 23:36
Magda: a bez kometrza hahah zależy z kim koleżanka ma ; ) a z jakiej jest gr?
3 maj 23:37
essh: nie mam pojecia xD teraz nie ma jej na gg xd mniejsza o to

dobra ja zmykam bo pozno a jutro
walcze

xD cyaaa =D milo bylo pozanc xD
3 maj 23:41
essh: *poznac
3 maj 23:41
Magda: no ja walcze z całkami bo w piątek armageddon i masakiera− koło z maty

to powodzenia na
maturze
3 maj 23:42
essh: nie dziekuje po raz n−ty xD moze to cos da

byee
3 maj 23:44