matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
Kaśka:
6:2*(1+2)=
3 maj 19:15
Nie jestem mądry:
Znowu to samo... już czwarty raz dzisiaj ... 9
3 maj 19:16
Kuba:
fejsbuk jest wszędzie
3 maj 19:16
Gustlik:
6:2*3=3*3=9
3 maj 19:17