pierwiastek
duu duu: √35 ?
3 maj 19:02
Kejt: | | √3 | | √3 | | √5 | | √8 | | 2√2 | |
= |
| = |
| * |
| = |
| = |
| |
| | √5 | | √5 | | √5 | | 5 | | 5 | |
3 maj 19:03
duu duu: coś jest chyba nie tak, bo w odpowiedziach mam wpisane 3 ;<
3 maj 19:05
Kejt: | | 3 | |
pod pierwiastkiem jest ułamek |
| ? |
| | 5 | |
3 maj 19:07
Maciuś: | | √15 | |
kejt √3*√5= √8? wg mnie |
| |
| | 5 | |
3 maj 19:07
duu duu: tak, aaaa już wiem ale ze mnie gapa ! bo jeszcze jest *
√15 hehe
3 maj 19:07
duu duu: Maciuś ma rację
3 maj 19:08
Kejt: dobra.. mam zły dzień.. najpierw 1 się w zero zamienia a teraz 3*5=8
3 maj 19:08
Maciuś: Kejt masz tak jak ja ja sie wypalilem przez te 3 miesiace

mam problemy z najlatwiejszymi
zadaniami njutro robie fajrant wyjezdzam w gory albo do lasu
3 maj 19:09
Kejt: niee.. ja głupie błędy od zawsze robię.. heh.
3 maj 19:10
Maciuś: heheh szczerosc to podstawa
3 maj 19:12
Kejt: no bo to prawda

swoją drogą.. też bym sobie gdzieś pojechała..gdyby tylko było z kim
jeszcze..
3 maj 19:13
duu duu: a jak sobię poradzić z 3√20*3√50
3 maj 19:15
Maciuś: Nie musisz wyjezdzac nie wiadomo gdzie zeby sie zrelaksowac wystarczy ze poswiecisz jeden dzien
na regeneracje szarych komorek i zapomnisz o wszyskich , efekt na maturze murowany
3 maj 19:15
Maciuś: 3√20*50
3 maj 19:16
Maciuś: 3√1000 ⇔c 10
3 maj 19:17
duu duu: Ehh... tragedia rozkładać się na takich zadaniach
3 maj 19:17
Kejt: ale Maćku..ja zdaję maturę za dwa lata..
3 maj 19:18
Maciuś: hehe kejt to mnie zgasilas
3 maj 19:19
duu duu: Ja też za dwa lata hah
3 maj 19:19
Maciuś: to ty zdasz na 100% wszystrko jak ty sie juz teraz przygotowujesz

i rozwalasz zadanka;0
3 maj 19:19
Maciuś: Podziwiam was ja dopiero zaczalem sie interesowac matura po 100−dniowce
3 maj 19:20
Kejt: ja nie chcę 100% tylko 102% z rozszerzenia

ale pewnie jakieś głupie błędy zrobię..
3 maj 19:20
duu duu: hmm a co zrobić z takim fantem jak jest pierwiastek 3−go stopnia a pod nim jest wyrażenie do
kwadratu?
3 maj 19:35
Kejt:
3√x2=x23
słownie x do dwóch trzecich.
3 maj 19:37
duu duu: o matko.
3 maj 19:38
duu duu: i nic więcej ?
3 maj 19:40
Maciuś: wlasnosci poteg
3 maj 19:45