matematykaszkolna.pl
chyba spam xD essh: czy przedmiot dodatkowy mozna poprawic w sierpniu ? tak na wlasne zyczenie, mam 10% i chce to powtorzyc , da rade? czy to tylko dla obowiazkowych tak jest ? emotka
3 maj 19:01
Maciuś: wydaje mi sie ze poprawiasz to co uniemozliwia ci zdanie matury czyli podstawoweemotka
3 maj 19:02
Magda: z kolei u mnie na maturze jak pisałam w zeszłym roku rozszerzony język niemiecki ( jako przedmiot dodatkowy), podstawa jako obowiązkowy, to była jakaś dziewczyna która poprawiała rozszerzenie. Także poprawki hmm może w maju
3 maj 19:04
Maciuś: hehe dziwneemotka
3 maj 19:05
essh: niedobrze xD fajnie masz ze rok temu pisalas 'zdazyc przed Panem Bogiem' calkiem sympatyczny temat =P okk dzieki za odpowiedź
3 maj 19:06
Magda: no tak było także chyba wszystko można poprawić, w maju ta dziewczyna poprawiała jak pisalismy mature. Zresztą nie wiem jak to się teraz pozmieniało, bo sie troche pozmieniało haha : D Mnie już matura nie interesuje
3 maj 19:07
Magda: Tak, przeczytałam Świętoszka, a nie Zdażyć przed Panem Bogiem, a pisałam o Zdążyć prfzed Panem Bogiem hahahaha bo niedawno przed maturą było przerabiane, za to ze Świętoszka nic nie pamiętałam
3 maj 19:08
essh: Świetoszek lipny jest ale ja nie chce w maju poprawiac tylko w sierpniu xD
3 maj 19:11
Magda: tematyka obozowa− można było laaać wode do oporu no ja przez całe LO przeczytałam może z 5 książek w tym chyba same dramaty tylko
3 maj 19:13
essh: ja nie przeczytalem zadnej... sorry 'kamizelke' xD mozemy uznac jako lekture
3 maj 19:38
Maciuś: ja tez nic nie przeczytalememotka
3 maj 19:39