rozwiąż
daniel: |−x+4|≥9
|2x+5|≤8
kto mi to rozwiąż ja już trzeci dzień nad tym siedzę i codziennie wychodzi mi co innego pomocy
function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return-1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==-(1/0))n=(n>0||-1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return-1;var
k=n>=0?n:Math.max(len-Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return-1}
3 maj 15:30
sd: |−x+4|≥9
−x+4≥9 x≤−5
x−4≥9 x≥13
x e (−∞;−5> v <13;+∞)
pierwsze tak, drugie analogicznie IMO
3 maj 15:35