rozwiąż równania
michał : pomocy
rozwiąż równania
a)2x2−4≤3(1−x)−5
b) 3x2−4x<−113
c) x(x−5)≤3(x−5)−1
function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return-1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==-(1/0))n=(n>0||-1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return-1;var
k=n>=0?n:Math.max(len-Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return-1}
3 maj 14:47
Chromosom: function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return−1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==−(1/0))n=(n>0||−1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return−1;var
k=n>=0?n:Math.max(len−Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return−1}
Zwłaszcza to jest fajne
3 maj 14:48
PajONk: 1. Wymnóż
2. prznieś wszystko na jedną stronę
3. uporządkuj
4. wylicz miejsca zerowe z delty
5. nanieś na wykres i naszkicuj funkcje
6. wyznacz x które spełniaja równanie
3 maj 14:51
michał : nic z tego potrzebuję gotowego rozwiązania mam to na zaliczenie jutro przynieść gotowe i będę
miał zaliczony rok
function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return-1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==-(1/0))n=(n>0||-1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return-1;var
k=n>=0?n:Math.max(len-Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return-1}
3 maj 14:54
michał : potrzebuje gotowca
function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return-1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==-(1/0))n=(n>0||-1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return-1;var
k=n>=0?n:Math.max(len-Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return-1}
3 maj 15:05