matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rączka
Chromosom:
GDZIE TU JEST BŁĄD?
1
1+t
2
1
t
2
+4t+4
1
∫
dt =
∫
dt −
∫
2
(t+2)
2
2
t
2
+4t+4
2
4t+1
1
1
2t+1/2
1
dt =
∫ dt −
* 2 ∫
dt =
t + C − ∫
t
2
+4t+4
2
2
t
2
+4t+4
2
2t+4
7
1
1
7
dt +
∫
dt =
t − ln|t
2
+4t+4| +
*
t
2
+4t+4
2
t
2
+4t+4
2
2
−1
+ C
t+2
3 maj 14:40
:
3 maj 14:53
Chromosom:
Podbijam
3 maj 18:02