matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
maturalne cd
emes :
Liczba 8
20
: 2
40
jest równa A. 2
30
B. 4
–20
C. 4
10
D. 8
–10
prawdlowa odp to c) jak to obliczyc?
3 maj 14:30
roman:
8 musisz zapisac jako 2 do 3 potegi
3 maj 14:31
Artur:
8
2
0
=(2
3
)
2
0
= 2
6
0
2
6
0
=2
2
0
>>4
1
0
2
4
0
3 maj 14:34