matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ghgfh
ewelina k 2010:
4
1
/2 *4
−
1/ 4
0
−0,5 = prosze o obliczenia tak zebym wiedziala o co chodzi
3 maj 12:52
dom:
1−0,5=0,5
3 maj 12:55
ewelina k 2010:
moze to przetłumacze 4 do potegi 1/2 razy 4 do potęgi −1 przez 4 do potegi 0 minus 0,5=?
3 maj 13:05