matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy :(
pafcio:
log
√
1000
= x
3 maj 11:56
ICSP:
1
3
3 maj 11:57
pafcio:
a jak to policzyc
3 maj 11:57
ICSP:
3
nie
2
3 maj 11:57
Kejt:
log
√
1000
= x 10
x
=
√
1000
10
x
=
√
10
3
10
x
=10
3
2
3
x=
2
3 maj 11:58
ICSP:
√
1000
= 10
3
2
3 maj 11:58