matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja kwadratowa
sandra:
WYKRES FUNKCJI KAWADRATOWEJ F(x)=−x
2
+1 ma dwa punkty wspolne z prostą o rownaniu : a) x=−1 b) x=1 c) y=−1 d) y=1 moglby ktos pomoc i wytlumaczyc w dalszym ciegu tej funkcji nie rozumiem
2 maj 18:26
krecik:
2 maj 21:58
HUEHUEHUEHE:
wyobraź to sobie sobie
y=−1
y=1
x=1
x=−1
2 maj 22:03