matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykresy funkcji
honey:
Pomocy
1) f(x)=√(│x-4)│ y=√(x-4) rysuję prostą y=√(│x-4)│z pod wykresu trzeba odbić nad wykres 2) f(X)=│-√(-x)+2│ nie wiem od jakiej pierwszej funkcji wyjść
26 lut 16:40