matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
hmm;)
Adam:
mam problem z jedynym zadankiem wyliczeniem go
http://pokazywarka.pl/ickk50-2/#zdjecie1522676
jest w linku, zrobione aparatem
a mam pytanie
7
√
128
jak mozna zapisac? dzieki pozdrawiam
najlepiej gdyby ktos pokazal krok po korku
2 maj 16:46
adrian:
7
√
128
= 2
2 maj 16:49
;):
2
7
= 128
2 maj 16:49
uhu:
128
1
7
=2
7
7
2 maj 16:50