matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczba x zapisana w postaci jednej potęgi to ?
lusia:
4
20
+4
20
+4
20
+4
20
=x
2 maj 16:14
;):
4
21
2 maj 16:15
Eta:
= 4*4
20
= 4
1+20
= 4
21
2 maj 16:16
lusia:
dzięki!
2 maj 16:18