matematykaszkolna.pl
MATURA TO BZDURA as2: Kto uważa że MATURA TO BZDURA niech się tu wpisze! XD
2 maj 14:40
Ewe: emotka che można tak sobie wmawiać, ale w tym roku życzę wszystkim powodzenie.emotka Też piszę. Oby ten co układał był łaskawyemotka Jak myślicie dadzą znowu jakieś zadanie typu 2 pociagi wyjechały z p A i p B i jak sie spotkaja to po jakim czasie masakra nigdy nie rozumiałam tego
2 maj 15:18
m33: Podstawowa matura z matematyki podobno ma byc najtrudniejsza w calej historii wszechswiata
2 maj 15:37
malapaula: m33 − kto ci tak mówił..? chm..? Ja tez zdaje i Ty mnie nawet nie dobijaj.. !
2 maj 15:39
Em: Myślę, że to niestety całkiem możliwe, bo dali podobne na próbnej w listopadzie i nasza nauczycielka mówiła, że chyba im się takie spodobały też za nimi nie przepadam... Ale najważniejsze to dobrze wypisać dane i ułożyć układ równań emotka
2 maj 15:39
adrian: matme zawsze się zda (jeżeli ktoś ją rozumie ), gorzej z polakiem, bo nigdy nie wiadomo jaki temat dadzą
2 maj 15:40
Em: m33 a ja słyszałam całkiem odwrotnie
2 maj 15:40
m33: Bin Laden mi przed smiercia powiedzial
2 maj 15:42
meg: adrian 100% racji emotka
2 maj 18:50
czlowiek_pytanie: matury nie bedzie zaloba z powodu Bin Ladena
2 maj 18:51
Igor: niezła ściema z tym binladenem
2 maj 18:52
czlowiek_pytanie: nie ma sciemy sam Bin Laden potwierdzil
2 maj 19:00
loFFFciam: robie non stop testy i ciagle mam od 13 do 16 punktow z zamknietychemotka watpie by mi sie udalo zdacemotka ale ide i probuje moze uda sie te 15 punktow zrobic o reszte sie nie martwie tylko o matematyke emotka
2 maj 19:29
Ireneusz: Podstawa jest łatwa, ciekaw jestem co nam wymyślili na rozszerzeniu
2 maj 20:00
Matt: Na rozszerzeniu pewnie dadzą coś co skutecznie uniemożliwi mi zdanie heh −.−
2 maj 20:16